Horecaloket

Arbowet

Als werkgever moet u een zo goed mogelijk arbeidsomstandighedenbeleid voeren. Daarvoor organiseert u het werk zodanig dat dit geen nadelige invloed heeft op de veiligheid of de gezondheid van uw werknemers. In de Horeca bent u daarnaast ook verantwoordelijk voor de veiligheid van uw gasten. Kennis van de risico’s is hiervoor een belangrijke basis. Zo kunt u gericht zoeken naar oplossingen op de arbeidsomstandigheden en de veiligheid te verbeteren.
 

De Arbeidsinspectie, onderdeel van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, controleert op de naleving van de Arbowet. Speciaal voor de Horeca Branche heeft zij de brochure ‘Arbeidsrisico’s in de Horeca’ uitgebracht. Klik op de brochure om deze in zijn geheel te kunnen bekijken.

 

 

Zorg dat u in uw bedrijf voldoende Bedrijfshulpverleners in dienst heeft, zodat er ten alle tijden voldoende BHV-ers aanwezig zijn.


Horecaloketten op de kaart

Loading map...

Loading