Horecaloket

Bedrijfshulpverlening

In de Horeca bent u als ondernemer niet alleen verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van uw werknemers maar ook van uw gasten. Bedrijfshulpverlening (BHV) is dan ook een belangrijk onderwerp. Een aantal zaken moet u in ieder geval op orde hebben. Zo moet er een goed uitgewerkt BHV-plan zijn dat is opgenomen in de RI&E en het plan van aanpak. Afhankelijk van de omvang van de risico’s in uw bedrijf moeten één of meer werknemers zijn opgeleid als bedrijfshulpverlener. Daarnaast moeten er op elk moment voldoende BHV-ers in uw bedrijf aanwezig zijn. Tot slot moet elke werknemer weten wat hij of zij moet doen bij incidenten, brand of ongeval.

 

Bij onder meer de volgende opleidingsinstituten kunt u zowel de basiscursus als de herhalingscursus Bedrijfshulpverlening volgen:

 

 

 

Kijk op cursusprijsvergelijk om de cursus Bedrijfshulpverlening van verschillende opleiders te bekijken en te vergelijken.


Horecaloketten op de kaart

Loading map...

Loading