Horecaloket

BBB in MECC

Maandag 8 tot en met woensdag 10 oktober 2018 vindt de BBB Horecabeurs plaats in MECC Maastricht.

 

BBB Maastricht maakt zich op voor de toekomst met een nieuw concept. De ambitie van de BBB is om internationaal een toonaangevende rol te spelen in de ontwikkeling van een succesvolle horecasector. Op basis van marktonderzoek en klantgesprekken is hiertoe een innovatief concept ontwikkeld.

Het belangrijkste Euregionale evenement voor horecaprofessionals gaat zich meer richten op het leveren van succes. Niet alleen tijdens het driedaags evenement, maar ook tijdens activiteiten die gedurende het jaar onder de noemer BBB worden georganiseerd. Voorbeelden hiervan zijn netwerkbijeenkomsten, wedstrijden en trainingen.

Tijdens BBB Maastricht staan proeven, ruiken, kijken en het ontmoeten van elkaar centraal. Zo’n 14.000 bezoekers kunnen aan themadagen deelnemen, wedstrijden bijwonen en kennismaken met innovatieve producten. Het evenement wordt opgebouwd uit vier werelden, die elk worden aangekleed en ingericht conform het betreffende thema. De vier werelden zijn: Beverage Beach, Food Forest, Variety Valley en Folie Culinaire.

 

Locatie en contact
Forum 100, Maastricht
043 38 38 317
www.bbbmaastricht.nl

 

BBB Maastricht 2018


Naar het evenementenoverzicht

Horecaloketten op de kaart

Loading map...

Loading